Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- کارخانه خمیرمایه استان لرستان پس از ۱۳ سال تعطیلی با توان متخصصین داخلی در دولت سیزدهم به مدار تولید بازگشت. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم ازدورود،شرکت صنایع غذایی خمیرمایه استان لرستان در شهر چالانچولان شهرستان دورود اول دی‌ماه سال 81 فعالیت خود را برای تولید خمیرمایه خشک نانوایی آغاز کرد، ولی تنور این کارخانه به دلیل پاره‌ای از مشکلات مانند بدهی بانکی و عدم رقابت در بازار در سال 87 خاموش و به لیست کارخانه‌های تعطیل شده استان اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه با روی کارآمدن دولت سیزدهم و تاکید آیت‌الله رئیسی بر احیای واحدهای راکد با تلاش و پیگیری‌های مستمر فرهاد زیویار استاندار جدید لرستان و مسئولان استانی در مهرماه امسال خط تولید محصول خمیرمایه خشک، فعال شد و با استفاده از تکنولوژی روز اروپا و بهره‌گیری از دانش و توانایی متخصصین داخلی موردبازسازی مجدد قرار گرفت و بار دیگر بارقه امید در دل جوانان استان لرستان روشن شد.

آغاز به‌کار مجدد کارخانه خمیرمایه لرستان

حسین گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رابطه با آخرین وضعیت صنعت خمیرمایه لرستان اظهار داشت: این صنعت نیز به عنوان یکی از صنایع مهم و راکد شهرستان دورود است که علی‌رغم آمادگی کامل برای تولید حدود 13 سال متوقف‌ شده که خوشبختانه تابستان امسال مجدد تجهیز و با ظرفیت کامل در دهه فجر افتتاح شد.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس عنوان کرد: کارخانه خمیرمایه لرستان با تسهیلاتی که دریافت می‌کند و ظرفیت تولید این کارخانه با فازهای توسعه‌ای که دارد به 7 هزار تن افزایش خواهد یافت و می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد.

تحقق مصوبه سفر رئیس جمهور به لرستان؛ تزریق 972 میلیارد تومان اعتبار برای ادامه ساخت 3 بیمارستان مهمتحقق مهم‌ترین مصوبه سفر رئیس جمهور به استان لرستان/‌ آغاز عملیات اجرایی سد معشوره پس از 18 سال بلاتکلیفیگزارش| 13 اقدام راهبردی دولت سیزدهم در استان لرستان/ از احیای کارخانه‌های راکد تا تحولات محسوس در اقتصاد لرستان

 افزایش ظرفیت تولید کارخانه خمیرمایه

 بهروز شاکری نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه فرآیند بازسازی شرکت صنایع غذایی خمیرمایه  استان لرستان از 24 اردیبهشت امسال آغاز شده است اظهار داشت: این واحد به دلیل اینکه در گذشته در الگوی مصرف کشور سهیم نبود، تعطیل‌ شده بود که اکنون پس از 13 سال مجدد در مسیر احیا و بازسازی قرار گرفته و به چرخه تولید بازگشته است.

وی با بیان اینکه این کارخانه بنا دارد تا با ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم مؤثر سهم بسزایی را در تولید و اشتغال کشور ایفا کند افزود: اکنون 80 نفر در کارخانه خمیرمایه لرستان به صورت مستقیم اشتغال به‌کار دارند.

مدیرعامل شرکت صنایع غذایی خمیرمایه امید لرستان کاهش ظرفیت تولید را یکی از مهم‌ترین علل تعطیل شدن این کارخانه دانست و عنوان کرد: ظرفیت تولید 2 هزار و 500 تن پاسخگوی هزینه‌های این کارخانه نیست وهدفگذاری ما این است که بتوانیم در آینده نزدیک تولید کارخانه خمیرمایه دورود را به 7 هزار تن افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه افزایش ظرفیت تولید خمیرمایه امید لرستان ضروری است گفت: اگر ظرفیت تولید کارخانه خمیرمایه لرستان به 7 هزار تن نرسد، مجدد به همان وضعیتی که در این 13 سال داشته دچار خواهد شد و قطعاً با تعطیلی مجدد این کارخانه روبه‌رو می‌شویم.

شاکری با بیان اینکه کارخانه خمیرمایه لرستان در سال 1400 مجدد با سرمایه‌گذاری 50 میلیارد تومان وارد فاز عملیاتی و تولید شده، عنوان کرد: محصولی که این کارخانه در حال حاضر تولید می‌کند خمیرمایه نانوایی است.

واحدهای تولیدی راکد در لرستان به چرخه تولید برمی‌گردد

سیروس ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: موضوع رسیدگی به مشکلات پروژه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی روزانه به صورت جدی پیگیری و رصد می‌شود تا هیچ واحد تولیدی در استان لرستان تعطیل نشود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری با بیان اینکه واحدهای تولیدی راکد در استان لرستان به چرخه تولید برمی‌گردد افزود: هر واحد تولیدی که نیاز به کمک داشته باشد، به کمک آن باید بشتابیم در مرحله بعد سراغ واحدهای تولیدی‌ خواهیم رفت که می‌تواند با سرمایه‌گذاری اندک به چرخه تولید بازگردد.

 

انتهای پیام/647/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واحدهای تولیدی چرخه تولید استان لرستان دولت سیزدهم ظرفیت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • تصویری از آلودگی کارخانه سیمان در دورود
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد